DE OPROEP VAN FAMKE

“Kom in actie om een ander te helpen tijdens de coronacrisis. Help mensen die vaak alleen zijn en laat zien dat je aan ze denkt. Op die manier komen we samen door deze moeilijke periode heen.

Kies een van de acties die ik doe: af en toe bellen met je opa of oma, een bloemetje of eten bezorgen bij je ouders. Of verzin zélf een toffe actie. Zet hier je digitale handtekening waarmee jij belooft om een ander te helpen!”

 

LAAT WETEN DAT JE HELPT

  • 2.172 jongeren doen al mee.
  • Als beloning krijg je toegang tot een exclusieve online show met optredens van o.a. Famke Louise, Rico Verhoeven, Kris Kross Amsterdam en Teske.

Voor meer informatie over ons privacybeleid klik hier.

Oproep Famke

BEKIJK WAT ANDEREN DOEN

young impact helpt

Young Impact Helpt is een beweging van jongeren die een positieve impact maken op de samenleving én zichzelf in deze coronacrisis.

Prominente artiesten en YouTubers lanceerden iedere week een challenge waar iedereen aan mee kan doen. Je kunt ook zelf een challenge bedenken onder #youngimpacthelpt. Deze krachtige jongerenbeweging bekronen we met een online show, vol optredens van bekende artiesten.

Iedereen die meedoet aan één van de challenges, of eerder dit jaar met Young Impact in actie is gekomen, krijgt toegang tot de show.

BEKIJK DE SHOW

Om onze website veilig te houden en goed te laten functioneren, worden cookies gebruikt. Zo kun jij op een veilige en fijne manier onze website bezoeken. Voor meer informatie, check ons privacybeleid.