DE OPROEP VAN KALVIJN

“In deze tijd moeten we er voor elkaar zijn. Ik wil zorgen voor positieve vibes en daag jou uit om anderen te laten lachen. Humor helpt!

Steek iemand die het nu goed kan gebruiken een hart onder de riem: neem een grap op en verras je oma of een klasgenoot die het lastig heeft. Of stuur een mop naar je vrienden om een lach op hun gezicht te toveren.”

 

LAAT WETEN DAT JE HELPT

  • 2.172 jongeren doen al mee.
  • Als beloning krijg je toegang tot een exclusieve online show met optredens van o.a. Famke Louise, Rico Verhoeven, Kris Kross Amsterdam en Teske.

Voor meer informatie over ons privacybeleid klik hier.

Oproep Kalvijn

BEKIJK WAT ANDEREN DOEN

young impact helpt

Young Impact Helpt is een beweging van jongeren die een positieve impact maken op de samenleving én zichzelf in deze coronacrisis.

Prominente artiesten en YouTubers lanceerden iedere week een challenge waar iedereen aan mee kan doen. Je kunt ook zelf een challenge bedenken onder #youngimpacthelpt. Deze krachtige jongerenbeweging bekronen we met een online show, vol optredens van bekende artiesten.

Iedereen die meedoet aan één van de challenges, of eerder dit jaar met Young Impact in actie is gekomen, krijgt toegang tot de show.

BEKIJK DE SHOW

Om onze website veilig te houden en goed te laten functioneren, worden cookies gebruikt. Zo kun jij op een veilige en fijne manier onze website bezoeken. Voor meer informatie, check ons privacybeleid.