DE OPROEP VAN QUCEE

“De coronacrisis raakt jongeren met een depressie of angststoornis extra hard. Sociaal contact is voor hun van levensbelang en juist dat is nu tot een minimum beperkt. Schrijf daarom een mooi kaartje om een jongere een hart onder de riem te steken.

Stuur je kaartje naar Young Impact, Willemstraat 26A, 4811 AL Breda. Wij zorgen dat alle kaartjes worden verspreid onder kwetsbare jongeren die een positieve boost kunnen gebruiken. Ken je zelf iemand met mentale klachten? Dan kun je hem natuurlijk ook rechtstreeks opsturen! Zet hieronder om te beginnen je digitale handtekening waarmee jij belooft om een ander te helpen!”

 

LAAT WETEN DAT JE HELPT

  • 2.172 jongeren doen al mee.

Voor meer informatie over ons privacybeleid klik hier.

Oproep Qucee

BEKIJK WAT ANDEREN DOEN

young impact helpt

Young Impact Helpt is een beweging van jongeren die een positieve impact maken op de samenleving én zichzelf in deze coronacrisis.

Prominente artiesten en YouTubers lanceerden iedere week een challenge waar iedereen aan mee kan doen. Je kunt ook zelf een challenge bedenken onder #youngimpacthelpt. Deze krachtige jongerenbeweging bekronen we met een online show, vol optredens van bekende artiesten.

Iedereen die meedoet aan één van de challenges, of eerder dit jaar met Young Impact in actie is gekomen, krijgt toegang tot de show.

BEKIJK DE SHOW

Om onze website veilig te houden en goed te laten functioneren, worden cookies gebruikt. Zo kun jij op een veilige en fijne manier onze website bezoeken. Voor meer informatie, check ons privacybeleid.