DE OPROEP VAN REDO

“Dit is hét moment om iets te doen voor jezelf en een ander, en het verschil te maken. Ik zeg: in beweging blijven helpt! 

Doe mee aan mijn online dansles en bekijk hieronder de video. Ga jij voor easy, medium of hard? Allemaal goed! Doe mijn dans na – alleen, met je vrienden of met de mensen waarmee je samenwoont!”

 

LAAT WETEN DAT JE HELPT

  • 2.172 jongeren doen al mee.
  • Als beloning krijg je toegang tot een exclusieve online show met optredens van o.a. Famke Louise, Rico Verhoeven, Kris Kross Amsterdam en Teske.

Voor meer informatie over ons privacybeleid klik hier.

Online dansles Redo

BEKIJK WAT ANDEREN DOEN

young impact helpt

Young Impact Helpt is een beweging van jongeren die een positieve impact maken op de samenleving én zichzelf in deze coronacrisis.

Prominente artiesten en YouTubers lanceerden iedere week een challenge waar iedereen aan mee kan doen. Je kunt ook zelf een challenge bedenken onder #youngimpacthelpt. Deze krachtige jongerenbeweging bekronen we met een online show, vol optredens van bekende artiesten.

Iedereen die meedoet aan één van de challenges, of eerder dit jaar met Young Impact in actie is gekomen, krijgt toegang tot de show.

BEKIJK DE SHOW

Om onze website veilig te houden en goed te laten functioneren, worden cookies gebruikt. Zo kun jij op een veilige en fijne manier onze website bezoeken. Voor meer informatie, check ons privacybeleid.