DE OPROEP VAN TESKE

”Het is super makkelijk om iets voor een ander doen en dat ga ik laten zien. Er zijn veel mensen die nu geen boodschappen kunnen of willen doen. Help hen! Kook je keukenkastjes leeg, maak iets lekkers en breng dit naar iemand die het nodig heeft.

Heb jij nog producten in huis die bijna over de datum zijn? Maak er een pan soep, smoothie of ander culinair gerecht van. Zo help je een ander én ga je op een creatieve manier voedselverspilling tegen. Win win!”

 

LAAT WETEN DAT JE HELPT

  • 2.172 jongeren doen al mee.
  • Als beloning krijg je toegang tot een exclusieve online show met optredens van o.a. Famke Louise, Rico Verhoeven, Kris Kross Amsterdam en Teske.

Voor meer informatie over ons privacybeleid klik hier.

Oproep Teske

BEKIJK WAT ANDEREN DOEN

young impact helpt

Young Impact Helpt is een beweging van jongeren die een positieve impact maken op de samenleving én zichzelf in deze coronacrisis.

Prominente artiesten en YouTubers lanceerden iedere week een challenge waar iedereen aan mee kan doen. Je kunt ook zelf een challenge bedenken onder #youngimpacthelpt. Deze krachtige jongerenbeweging bekronen we met een online show, vol optredens van bekende artiesten.

Iedereen die meedoet aan één van de challenges, of eerder dit jaar met Young Impact in actie is gekomen, krijgt toegang tot de show.

BEKIJK DE SHOW

Om onze website veilig te houden en goed te laten functioneren, worden cookies gebruikt. Zo kun jij op een veilige en fijne manier onze website bezoeken. Voor meer informatie, check ons privacybeleid.